Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

У більшості абітурієнтів, навіть визначившись з майбутньою професією, постає ще одна, не менш важлива проблема - вибір вищого навчального закладу. На сьогодні в Україні існує близько 1000 ВНЗ. Навіть використовуючи найновішу та найбільш повну довідникову інформацію, абітурієнту досить складно визначити переваги та недоліки певного закладу. Вірний вибір можна зробити лише на основі власних вражень, під час відвідування Дня відкритих дверей у навчальному закладі та під час безпосереднього спілкування зі студентами цього закладу

09 грудня 2017 року в Кривому Розі, на факультеті підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції України Донецького юридичного інституту МВС України відбувся День відкритих дверей, в рамках Фестивалю «День поліцейської та юридичної освіти».
Цього разу все розпочалося незвично. На подвір’ї Факультету об 11 годині співробітники спецпідрозділу швидкого реагування Головного управління Національного поліції в Дніпропетровській області продемонстрували зупинку транспортного засобу та затримання осіб, які скоїли правопорушення, з застосуванням вогнепальної зброї та спеціальних засобів. Справжня бойова команда професіоналів своєї справи викликала неабияку зацікавленість загалу. Відразу працівники Управління патрульної поліції м. Кривого Рогу, що також були запрошені на захід, показали тактичні елементи поведінки з потенційним злочинцем та обладнання патрульного автомобіля.
Після показових виступів захисників правопорядку, усіх було запрошено всередину приміщення – до лекційної зали, де на них чекали: перший проректор Донецького юридичного інституту МВС України, доктор юридичних наук, капітан поліції Назимко Єгор Сергійович, декан факультету підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, кандидат юридичних наук, полковник поліції Михайлов Руслан Іванович, декан юридичного факультету Донецького юридичного інституту МВС України, кандидат юридичних наук, Ампілогов Олександр Валерійович, відповідальний секретар приймальної комісії, начальник навчально-методичного відділу Лоц Лариса Борисівна, начальник сектору кадрового забезпечення Криворізького відділу поліції Головного управління Національної поліції Дніпропетровської області, підполковник поліції Романова Ольга Іванівна, а також завідуючі кафедр вишу-переселенця, запрошені почесні гості та члени курсантсько-студентського самоврядування.
Під час заходу, майбутні абітурієнти та учні ознайомилися зі спортивними здобутками курсантів, студентів та працівників інституту, курсами довузівської підготовки, бібліотечним фондом, криміналістичною технікою, спеціальними засобами та зброєю, що використовується у практичних підрозділах поліції.
Після виступів керівництва навчального закладу та запрошених гостей заходу, для майбутніх абітурієнтів, які виявили бажання ознайомитися з навчальною та матеріальною базою, було організовано екскурсію територією факультету. Кожен з присутніх мав змогу ознайомитися не лише з загальною інформацією діяльності вишу-переселенця та його факультетами, а й особисто побачити життя в казармі, поспілкуватися з курсантами, керівництвом закладу, факультету.
Та особливістю Фестивалю «День поліцейської та юридичної освіти» стала «польова кухня», де кожен з присутніх гостей покуштував справжню смачну солдатську кашу та зігрівся теплим ароматним чаєм.

Група звʼязків з громадськістю ДЮІ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото - ДЮІ

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!