Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Криворізькі учасники Російсько – Української війни виявили докази того, що у мережі магазинів одягу «Gloria Jeans», що в торгівельному комплексі на вул. Лермонтова у Кривому Розі продають товари виготовлені у Луганську, повідомляє свободівець Дмитро БІЛОНЕНКО

активісти в магазині Глорія-Джинс в Кривому Розі знайшли товари з Луганська

2-го грудня активісти «Самооборони Кривбасу», асоціації учасників АТО, громадської організації «Січ КР», та представники політичної партії ВО «Свобода» виявили в мережі магазинів «Gloria Jeans», у ТЦ «Вікторі Плаза» реалізацію товарів вироблені в Луганську, які знаходиться на не підконтрольній території України.
Про це зазначається у документах і актах магазину, які знаходяться у загальному доступі на дошці для документів. Проте на цінниках товарів не зазначено цього факту, що суперечить рішенню РНБО.
На запитання ветеранів сучасної війни з Росією – адміністратори і продавці заперечували факт збуту продукції з окупованих територій. Після виявленого факту в документах, робітники магазину, спробували зачинити магазин аби активісти не вийшли зі знайденими документами.

031217 17
В результаті, не бажаючі чинити хуліганські дії, активісти викликали поліцію та представників СБУ та написали відповідні заяви. Представники правоохоронних органів взяли копії документів для вивчення і подальших дій.
Активістам стало відомо, що не так давно цю кампанію вже відвідували правоохоронні органи з обшуками, проте як в тих справах йде розслідування не відомо.
Цікавий факт, на документах виданих ДП «Кривбасстандартметрологія» зазначено, що виробничі потужності знаходяться у Луганську. Як так сталось,чому це дозволили не відомо.
Будемо чекати висновків і дій правоохоронних органів та СЬУ.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Дмитро БІЛОНЕНКО

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!