Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В ході робочого візиту в Кривий Ріг, головна мета якого – участь у презентації книги, виданої Ігорем Рукавіциним (переклад видання бельгійського інженера початку 20-го століття), Люк ЯКОБС також побував у студії медіа-платформи Експерт-КР та відвідав металургійний комбінат

8 листопада 2017 року Люк Якобс - бельгійський дипломат, Надзвичайний і Повноважний Посол Бельгії в Україні, відвідав ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» - найбільше гірничо-металургійне підприємство з повним виробничим циклом.
Люк Якобс провів зустріч з Генеральним директором ПАТ АМКР Парамжитом Калоном, під час якої відбулось обговорення масштабної інвестиційної програми компанії вартістю у 1,2-1,5 млрд. доларів.
В рамках візиту Люк Якобс вперше у своєму житті побачив на власні очі металургійне виробництво та безперервний процес лиття заготовки на МБЛЗ.
Також він побував на будівельних майданчиках двох нових машин безперервного лиття заготовок.

Справка сайта Весь Кривой Рог:
Посол Бельгии Люк ЯКОБС прибыл в Кривой Рог по приглашению авторов книги, которую презентовали 8 ноября в конференц-зале КНУ, где проходила презентации книги бельгийского ученого, некогда владевшего одним из криворожских рудников - Жюля Кордевинера. Первоначально эта книга была издана 115 лет назад на французском языке. Ее адаптированный перевод и издание в бумажном варианте осуществил авторский коллектив в составе историка Игоря Рукавицина, ректора КНУ Николая Ступника и вице-президента Академии горных наук Украины Николая Ищенко.

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – прес-служба ПАТ АМКР

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!