Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Дмитро СТЕПАНЮК, 13 жовтня в Кривому Розі, в авіаційному коледжі, за сприяння «Лицарського ордену І. Сірко» та особисто головного отамана Юрія ЗАСЯДЬВОВК, проведено урочисті заходи, присвячені Дню Захисника України, Дню Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці

Громадські інституції в теперішній час переживають не кращі часи з-за кризи в основі економічної та політичної демократії, розвитку ГО: малому та середньому бізнесі. Але козацький патріотичний рух, як в країні, так і в Кривбасі, не зупинити. Для молоді цей рух є джерелом любові до своєї землі, країни, православної Віри, до місця де народився, мешкаєш, де могили предків. Кращі активісти та діячі ордена були нагороджені громадськими відзнаками, отримали чергові козацькі звання.

Актова зала авіаційного коледжу, де проходив захід, була урочисто убрана і заповнена не байдужими патріотами.
Була продемонстрована дуже цікава виставка проведеної орденом роботи, як в Кривбасі, країні , так і за кордоном, наприклад, у Франції , де славетний військовий переможець І. Сірко у великій пошані.

Відбувся концерт силами козацького лицарського ордену з числа , як молоді та дітей, так і ветеранів руху. В заході і концерті взяв участь народний артист України Володимир Полубоярцев. Він же є виконавцем головних ролей козацьких вождів в міському театрі Т.Г. Шевченка.

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – ФБ-сторінка Дмитро СТЕПАНЮК

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!