Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

У неділю, 8 жовтня, у парку Героїв в Кривому Розі з успіхом відбулося «Місто Професій», де дітям розповідали про професії, що вкрай необхідні нашому місту... Чи допомогло це їм обрати майбутню професію? Невідомо... Але те, що розширило кругозір – це факт...

(Фото 7-9) ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» презентував 4 професії: сталевар, вогнетривальник, слюсар та водій БілАЗ. Було дуже цікаво нашим головним маленьким відвідувачам та супроводжуючим батькам дізнаватися особливості актуальних індустріальних професій Кривого Рогу. Представникам АМКР було приємно ділитися своїми здобутками та спілкуватися з вдячними криворіжцями! Ще бонусним додатком була лотерея з корисними сувенірами від підприємства...

(Фото 10-12) Рятувальники Кривого Рогу взяли участь в організації розважально-профорієнтаційного заходу для дітей «Місто професій».
8 жовтня в парку Героїв міста Кривого Рогу відбувся квестовий профорієнтаційний захід для дітей під назвою «Місто професій». Завдяки даному заходу, діти змогли ближче познайомитися з різноманітними професіями дорослих, такими як, рятувальник, поліцейський, гірник, підприємець, програміст, фізик, перукар, хімік, офіціант, флорист, повар та інших цікавих професій.
Долучилися до акції і рятувальники. Дітлахи з цікавістю і задоволенням оглядали пожежний автомобіль та спорядження рятувальників, приміряли на себе апарати індивідуального захисту органів дихання та захисні каски пожежних-рятувальників. Перед пожежним автомобілем вишиковувалися великі дитячі черги бажаючих в ньому посидіти і рятувальники з радістю втілювали дитячу мрію в життя.
Також, в рамках проведення «Міста професій», співробітники служби порятунку проводили з дітьми та їх батьками профорієнтаційні бесіди, розповідали про переваги своєї благородної професії, надавали інформацію про вищі навчальні заклади служби цивільного захисту України та умови вступу до них.
Даний захід залишив у пам’яті дітлахів купу позитивних емоцій і вражень, а в майбутньому ще допоможе обрати кожному оптимальну для себе професію.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – ПАТ АМКР
Фото – прес-служба ДСНСУ в Кривому Розі

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!