Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

16 вересня 2017 року у Кривому Розі вперше відбулася безкоштовна батьківська конференція «Успішний абітурієнт: рецепт успіху» за ініціативи консультаційного центру «ЗНО – це легко»

190917 20

Основна мета заходу - підвищення усвідомлення батьками важливості складання зовнішнього незалежного оцінювання та його вплив на майбутнє випускника школи.

Подія пройшла на базі Криворізької загальноосвітньої школи № 122 й зібрала повний зал учнів 11-х і 10-х класів та небайдужих батьків випускників шкіл.
Перед аудиторією виступили п’ять спікерів, які розкрили основні теми, що допоможуть батькам і абітурієнтам почати ефективну підготовку до ЗНО, обрати вищий навчальний заклад своєї мрії та визначитися з майбутньою професією

Запрошенні спікери - професіонали своєї справи: директор Криворізького міськрайонного центру зайнятості Вознюк Ігор Богданович, головні спеціалісти управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради Полякова Вікторія Ярославівна та Семенюк Тетяна Тодорівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри практичної психології Криворізького державного педагогічного університету Чаркіна Олена Анатоліївна, методист комунального закладу «Інноваційно-методичний центр» Криворізької міської ради Сіманько Олексій Олександрович.

Учасники конференції активно задавали питання експертам та спікерам. Команда «ЗНО – це легко» вручила найбільш активним учасникам заходу сувеніри та подарункові сертифікати на знижку в оплаті курсів з підготовки до ЗНО.

«ЗНО – це легко» – ініціативна команда, що об’єдналася з метою надання якісних послуг у сфері консультування та підготовки учнів до складання іспитів у формі зовнішнього незалежного оцінювання.
Головна мета команди – створити для учнів максимально комфортні та дієві умови для навчання.

Максим ТХОРЕНКО, SMM-менеджер,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!