Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Як повідомляє депутат міськради Микола ДЕКТЯРЬОВ (Самопоміч), більше місяця мешканці п’яти кватир багатоповерхового будинку за адресою Спаська-24 в Кривому Розі, намагалися самостійно боротися зі свавіллям ПАТ «Криворіжгаз», працівники якого ще у липні місяці безпідставно перекрили газопостачання на цілий стояк

Звернення мешканців до НКРЕКП, до Антимонопольного комітету, жодним чином не вплинуло на дану ситуацію.
Отримавши інформацію про порушення прав виборців, депутат звернувся до Саксаганського райвиконкому з вимогою створити комісію з вивчення даного питання.
З виїздом на місце розташування багатоповерхового будинку комісія у складі: депутата міської ради, заступника начальника відділу ЖКГ Саксаганського райвиконкому, начальника дільниці ТОВ «Житлосервіс-КР», майстра ТОВ «Житлосервіс-КР», старшого майстра ПАТ «Криворіжгаз», за участю мешканців будинку, розглянула дану проблему. Під час обговорення представнику ПАТ «Криворіжгаз» було вказано на грубі порушення чинного законодавства, на не дотримання норм, правил, які регламентують діяльність оператора ГРМ.
Представники ПАТ «Криворіжгаз», за участю майстра ТОВ «Житлосервіс-КР», провели «повторне» обстеження системи газопостачання. Як з’ясувалось, порушень герметичності системи не було виявлено, тому газопостачання на стояк було відновлено (за винятком однієї квартири де встановлено самовільне втручання у систему газопостачання).

Не дивлячись на відновлення газопостачання, Микола ДЕКТЯРЬОВ порекомендував громадянам у судовому порядку відстоювати порушення своїх прав. Правда на їхньому боці!

Також депутат міськради подякував колезі Андрію НЕМЧЕНКО за участь у вирішенні даного питання.

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – ФБ-сторінка Микола ДЕКТЯРЬОВ

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!