Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Відкритий лист до відділу транспорту і зв'язку виконкому Криворізької міської ради.
Звернення стосується транспортного забезпечення Західного кладовища, з боку площі Визволення

070917 3

Людям похилого віку дуже і дуже важко кожного разу долати велику пішохідну відстань від зупинки автобусу № 246 на Карнаватці до початку Західного кладовища в Кривому Розі.
Ситуація ускладнюється тим фактом, що потім цим людям треба продовжувати пішохідний рух упродовж самого кладовища, і загальна відстань пішохідного руху може становити від 1-го до 2-х кілометрів.
Мешканці міста повторно звертаються з вимогою забезпечити рух автобусів безпосередньо до в'їзду на Західне кладовище, з боку Карнаватки.
Це може бути один з автобусів 246-го маршруту, який, відповідно до спеціально створеного розкладу руху, буде, наприклад, кожну годину або кожні півтори години здійснювати заїзд безпосередньо до в'їзду на кладовище. Або це може бути окремий день або два дня тижня, протягом якого всі автобуси 246-го маршруту здійснюватимуть заїзд до кладовища, під час руху за своїм маршрутом через Карнаватку.
Фотоілюстрація підтверджує, що на Карнаватці автобуси по півгодини простоюють на кінцевій зупинці, хоча могли б витратити по п'ть хвилин на заїзд до кладовища, яке розташоване поруч!
Люди згодні на будь-яке вирішення цього питання, але воно повинно бути вирішено найближчим часом.
В понеділок, 11-го вересня, відповідно до графіку прийому громадян заступниками міського голови, ініціативна група мешканців міста, громадян похилого віку, планує відвідати заступника міського голови Олександра Катриченка по зазначеному питанню.
Просимо розглянути питання заздалегідь та в понеділок, під час особистого прийому, вже повідомити мешканцям міста варіанти та шляхи вирішення проблеми. В тому числі, розклад руху автобусів безпосередньо до в'їзду на кладовище.
Ми, зі свого боку, забезпечимо повне та всебічне висвітлення вирішення проблеми. Зокрема, графік руху автобусів на Західне кладовище, як тільки цей графік буде створеним, буде оприлюднений всіма можливими способами та ресурсами, за допомогою засобів масової інформації.

З повагою,
Андрій Заславський,
Криворізьке представництво Всеукраїнського товариства сприяння розвитку пасажирського транспорту

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото - Криворізьке представництво Всеукраїнського товариства сприяння розвитку пасажирського транспорту

Коментарі   

0 #3 Саня 08.09.2017, 14:30
да мерии на нас наплевать...усидеть бы в креслах..вон- по екологии как им сейчас голова Жуковки хвост накрутил...аж дым идёт...срочное совещание Охотникова в 15-30 собирает сегодня- как врать то- чтобы народ дальше верил...
Цитата
0 #2 Саня 08.09.2017, 14:28
Мерии нас-рать на все эти проблемы...усидеть бы в креслах- штормит же как последнее время...вот по экологии сейчас, как их раздражает что люди не молчат!...
Цитата
0 #1 Олекса 08.09.2017, 13:51
За Західним кладовищем у 1,5 км знаходиться с , Жуківка - куди жодного автобусу не ходить- а туди не хоче ініціативна группа щоб 246-й ходив? Там теж ЖИВІ люди живуть...
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!