Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Сегодня, 30 августа, на территории ПАО АМКР состоялся «круглый стол», на котором представители меткомбината уверяли общественность, что «все хорошо», а скоро будет «еще лучше»... Поверят ли в это жители Кривого Рога?

Вот что сообщил депутат Центрально-Городского райсовета, председатель ГО «Гринэнерджи» Андрей КОВАЛЬ:
- 72 млн. грн. в год Арцелор платит государству за загрязнение воздуха в Кривом Роге.
25% от этой суммы остается в городе. Это 18,75 млн./ на 650 тыс. жителей = 28,85 грн/ на 1 человека. Это справедливо?
Кроме фотографии мероприятия Андрей КОВАЛЬ поделился с подписчиками и своим рисунком, который мы немного подкорректировали для того, чтобы не получить очередной иск в суд от ПАО АМКР...

Но пресс-служба АрселорМиттал Кривой Рог уже успела распространить пресс-релиз, в котором пообещала, что после нынешнего «хорошо», скоро все будет вообще «замечательно»!
...Відкрито і детально - про екологічні проекти
Кривий Ріг, 30 серпня 2017 р. В ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» на базі Академії АрселорМіттал відбувся плановий круглий стіл з питань виконання природоохоронних зобов'язань при виробництві сталі і поліпшення екологічної ситуації в Кривому Розі.
Учасниками круглого столу стали члени місцевих громадських організацій, активісти-екологи, представники адміністрації ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», рофспілки ПМГУ, виконкому Криворізької міськради, депутатської комісії з екології та засобів масової інформації.
В ході зустрічі керівництво ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» поінформувало про впровадження природоохоронних заходів при виробництві сталі, зокрема, про планову зупинку двохванного сталеплавильного агрегату мартенівського цеху у рамках переведення агрегату на прямоточний режим роботи, реконструкцію газоочисних установок конвертера №4 конвертерного цеху, про масштабний проект реконструкції всіх газоочисних установок, задіяних у виробництві сталі. Була озвучена інформація про те, що в рамках впровадження масштабного екологічного проекту реконструкції другого блоку конвертерів в конвертерному цеху введено в експлуатацію конвертер №4.
При реконструкції було виконано будівництво нової високоефективної установки очищення газу з компактним двоступінчастим скрубером фірми «SMS Siemag», що забезпечує досягнення державного стандарту по пилу - менше 50 мг / м3 і зниження викидів пилу на 91%. Також забезпечено спалювання конвертерного газу на факельній трубі, що дозволить знизити викиди оксиду вуглецю на 90%.
На даний момент конвертер №4 знаходиться в процесі пусконалагоджувальних робіт.
Наголошуємо, що ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» максимально відкрито для громадськості в питаннях екології та готове до діалогу з усіма зацікавленими сторонами з метою ефективного вирішення питань, спрямованих на поліпшення стану навколишнього середовища в регіоні.

ВМЕСТО ПОСЛЕСЛОВИЯ. Еще одно мнение о мероприятии высказал присутствовавший на нем Егор КУЧМА: Безмежно задоволений, що ТОПи з ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" дали криворіжцям справжній майстер-клас із сторителлінгу, на якому маю честь бути присутнім! P.S. Сторителлинг – это повествование различных мифов, сказок, притч или былин. Причем сами рассказы могут быть и о выдуманных, и о реальных героях...

Подготовил к публикации
Иннокентий РЕЙДЕР,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Андрей КОВАЛЬ, пресс-служба ПАО АМКР

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!