Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

По всей видимости, в Кривом Роге «дорога ложка к обеду» - это аббракадабра для местных чиновников... Над петицией, поддержанной людьми ВЕСНОЙ, они решили активно поработать... в середине августа, перед началом полива дорог бесплатно, что обязательно будет осенними пасмурными днями...

Сайт Весь Кривой Рог просто решил ознакомить Вас с мнениями двух депутатов горсовета по этому поводу... А наше мнение остается прежним – не желает власть воплощать Петиции народный в жизнь... Ни одна из них не получила полноценную «путевку в жизнь» - но по газу, ни по поборам в школах, ни по мытью дорог ЛЕТОМ...

Людмила БУРМАН, Самопомощь:
ТЕПЕР У ЖИТТІ Я БАЧИЛА МАЙЖЕ ВСЕ... ЗОКРЕМА ЯК МИЮТЬ 500 МЕТРІВ КРИВОРІЗЬКИХ ДОРІГ
Сьогодні (18 серпня – прим. ред.) автомобілісти, які близько 10-ї рухалися по Дніпровському шосе в районі взуттєвої фабрики, були вельми подивовані дійством із залученням нової прибиральної техніки, голів районів, депутатів і чиновників та їхніх автомобілів. Причому останніх було значно більше, ніж перших.
Так проходило виїзне засідання робочої групи з вивчення питання про миття проїжджої частини вулиць у м. Кривому Розі.
Першою йшла машина-пилосос, за нею – мийка, за ними – працівники лабораторії КП «Кривбасводоканал», які відбирали зразки води для аналізу на вміст шкідливих речовин. І за усім цим залишався приємний свіжий бриз, а також грайливі райдужні калюжки, які намагалися знайти вихід у ливневу каналізацію...
Правда, за попередньою домовленістю відбір зразків води повинна була здійснювати Держпродспоживслужба, але лабораторія Кривбасводоканалу виявилася «надійнішою».
Присутніх охопило легке де-жавю: відразу пригадалися світлини з фотоальбомів «Кривий Ріг» зразка 1980-х..., по обличчям розпливлися посмішки, кореспонденти заклацали фотоапаратами.
Коротше, як кажуть, «захід пройшов у теплій дружній атмосфері».
Але відразу ж пригадався білоруський анекдот з його ключовим питанням: «І чаго прыходзіў, можа нешта сказаць хацеў?». У будь-якому випадку, дочекаємося результатів «аналізів»...

Юрий ЦЮПА, БПП Солидарность:
Сьогодні відбулось друге, виїзне засідання робочої групи, яка була створена для вивчення доцільності миття доріг нашого міста.
Розлядалась доцільність використання машин-пилосмоків та поливальних машин.
На попередньому засіданні було прийнято рішення емпіричним шляхом дослідити ефективність використання обох видів спеціалізованої техніки.
Дуже ефективно себе зарекомендувала поливальна машина, але, нажаль, далеко не всі асфальтовані міські дороги мають функціонуючу зливну систему.
На наступне засідання групи буде розрахована собівартість прибирання (поливання) 1км доріг спеціалізованої техніки.
Найголовніше, щоб у кінцевому результаті було прийнято рішення, яке дозволить криворіжцям більш комфортніше почувати себе в рідному місті, а не звичайне "заговорювання" проблеми.

Подготовил к публикации
Иннокентий РЕЙДЕР,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Людмила БУРМАН, Юрий ЦЮПА

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!