Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

5 млн. 730 тис. тон – стільки сталі вироблено за допомогою машини безперервного лиття заготовок з початку її роботи в «АрселорМіттал Кривий Ріг» 5 років тому, повідомляє прес-служба підприємства

Компанія АрселорМіттал інвестує понад 100 млн. доларів США в будівництво двох нових машин безперервного лиття заготовок, що забезпечить нові робочі місця і перспективи для підприємства.
На початку 2017 р. керівництво «АрселорМіттал Кривий Ріг» визначило концепцію проекту будівництва нового відділення безперервної розливки сталі.
Наразі завершується підготовчий етап будівництва двох нових машин безперервного лиття заготовок (МБЛЗ №№2, 3).

Будівельні роботи основного етапу «АрселорМіттал Кривий Ріг» розпочне найближчим часом паралельно з початком відбору та навчання персоналу. Початок гарячих випробувань обладнання МБЛЗ №3 заплановано у 3 кварталі 2018 р., а через 3 місяці передбачається отримати першу заготовку на МБЛЗ №2. Остаточна здача нового комплексу в експлуатацію запланована на 1 квартал 2019 р.

Очільником будівництва таких відповідальних об’єктів є заслужений металург - Олександр Зозуля.

Будівництво сучасного комплексу безперервної розливки сталі – це частина програми модернізації сталеплавильного переділу «АрселорМіттал Кривий Ріг».
Литі заготовки за якістю перевершують гарячекатані, а за рахунок високого коефіцієнта виходу придатного та економії енергоресурсів собівартість їх є нижчою.

У майбутньому «АрселорМіттал Кривий Ріг» планує повністю перейти на процес безперервної розливки сталі та повністю замінити технологію розливки сталі у злитки.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – прес-служба ПАТ АМКР

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!