Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Не встиг заступник мера Кривого Рогу Андрій ПОЛТАВЕЦЬ вийти з лікарні, куди попав з проблемами серцево-судинної системи, як знову палко взявся за проблему термоізоляції багатоповерхівок міста

- Шановні ОСББ і ЖБК, приймайте участь, це дійсно вигідно і енергоефективно!
З початку року з міського бюджету вже відшкодовано 20% по 17 кредитах, отриманих ОСББ та ЖБК.
На днях відвідав ЖБК "Світанок-38", який знаходиться на мкр. Гірницький та ОСББ "Незалежності України-6" на мкр. Східний 2, зустрівся та поспілкувався з їх головами, – повідомляє заступник міського очильника.

За кошти кредиту, отриманого в державному банку в ЖБК Світанок-38 замінені старі дерев'яні вікна на енергоефективні металопластикові у 5 під'їздах 9-ти поверхового будинку.
ЖБК Світанок-38, перше ЖБК в місті, яке скористалось перевагами як Державної цільової економічної програми енергоефективності, так і міської Програми відшкодування частини суми кредиту, отриманого ОСББ/ЖБК на впровадження енергоефективних заходів у житловій сфері на 2016-2018 роки.

З міського бюджету для ЖБК вже відшкодовано 20% вартості кредиту, а це – 53,8 тис. грн.

В ОСББ Незалежності України-6 встановлені енергоефективні металопластикові вікна на всіх міжповерхових балконах 16-ти поверхового будинку.
Дане ОСББ вже також отримало 20% відшкодування з міського бюджету в розмірі – 33,6 тис. грн. по кредиту.

На 2017 рік укладені договори про взаємодію з такими уповноваженими кредитно-фінансовими установами: ПАТ КБ "Приватбанк", ПАТ "Ощадбанк" та ПАТ АБ "Укргазбанк".

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!