Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

12 липня у вищих навчальних закладах Кривого Рогу стартувала Вступна кампанія-2017. Гаряча пора прийому документів до університету розпочалася і в Криворізькому педагогічному

Попри те, що в Україні запроваджено форму електронного подання документів для вступу до вишів, у приймальній комісії університету від ранку було багатолюдно. Прийшли абітурієнти різних категорій, які вже визначилися зі своїм пріоритетом вступу, – Криворізький державний педагогічний університет.
Уже 12 липня до приймальної комісії КДПУ свої заяви та документи надали абітурієнти, які мають спеціальні умови щодо участі в конкурсному відборі при вступі до університету, та ті, хто вже отримав освітньо-кваліфікаційний рівень «молодший спеціаліст».

У приймальній комісії надавалися вичерпні консультації і тим абітурієнтам, які вступають на спеціальності, що передбачають складання творчих конкурсів:
- Хореографія,
- Середня освіта (Образотворче мистецтво),
- Середня освіта (Музичне мистецтво),
- Дизайн,
- Нова спеціальність – Середня освіта (Фізична культура).

Зважаючи на високий попит до системи електронного «Кабінету вступника» у перший день вступної кампанії, не всі охочі змогли зареєструватися.
Це можна буде зробити надалі, коли єдина державна електронна база з питань освіти вийде на повний робочий режим.
Фахівці приймальної комісії надають абітурієнтам вичерпні консультації, які допоможуть їм у створенні електронного «Кабінету вступника» та подання документів до омріяного вишу.
Криворізький педагогічний для багатьох – пріоритет №1.

Підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Офіційна сторінка КДПУ

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!