Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Весь Кривой Рог после июньской сессии горсовета знает, какие теперь оклады у мэра и его команды крепких хозяйственников, а также на какие максимальные премии они могут рассчитывать в случае ударной работы

Установить с 26 мая 2017 должностные оклады в размере, определенном в графе «вне группы» приложения 50 к Постановлению Кабинета Министров Украины от 9 марта 2006 №268, с изменениями:
- мэр - 8500 грн.
- первый заместитель мэра - 7500 грн.
- заместитель мэра - 6500 грн.
- секретарь городского совета - 6500 грн.
- управляющая делами мэрии - 6500 грн.

С целью сбалансированной выплаты заработной платы предлагается с 01 июня 2017 года выплачивать ежемесячную премию к установленным должностным окладам с учетом всех надбавок и доплат:
- Вилкул Ю.Г. - 100% (мэр).
- Удод Е.Г. - 155% (первый зам. мэра).
- Беликов К.А. - 160% (зам. мэра).
- Берлин В.Н. - 145% (зам. мэра).
- Катриченко А.В. - 173% (зам. мэра).
- Подоплелова Н.Л. - 127% (зам. мэра).
- Полтавец А.А. - 184% (зам. мэра).
- Шаповалов Г.Н. - 184% (зам. мэра).
- Маляренко С.В. - 184% (секретарь горсовета).
- Шовгеля Е.Н. - 161% (управляющая делами мэрии).

Интересно мнение по поводу данной сессии активистов «Школы молодого политика», которое высказала Ольга ПЕРЕТЯТЬКО:
КРИВОРІЖЦІ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРЕМІЮВАТИ ЗАСТУПНИКІВ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЯКІ ЗНАХОДЯТЬСЯ У «ВИГНАННІ» ЗА КОРДОНОМ.
27 червня 2017 року о 09.00 відбулося пленарне засідання ХХІІ сесії міської ради. На сесії були присутні 54 депутати з загальної кількості 64.
ОСНОВНЕ ПИТАННЯ - «Про соціальну підтримку мешканців міста з особливими потребами». Для розгляду питання міську раду навіть на годину обладнали пандусом. Начальниця управління праці та соціального захисту населення виконкому міської ради Благун І. М., доповіла що чисельність людей з інвалідністю значно збільшилось з 90-х років, з 1,5 млн. осіб до 2,5 млн. За підтримку містян з інвалідністю проголосували майже всі депутати, 55 з 57.
Депутати міської ради підтримали пропозицію щодо звернення до Адміністрації Президента України стосовно залишення без змін назви 17-ї окремої танкової Криворізької бригади.
НАЙЦІКАВІШЕ ПИТАННЯ – перший заступник мера Євгеній Удод, що знаходиться у розшуку генеральною прокуратурою та його колега Олександр Катриченко будуть отримувати премію! Посадові особи міста, що пропали у невідомому напрямку більше місяця тому на думку міської ради заслуговують на заохочення. Протягнути рішення з першого разу не вдалося, Юрію Вілкулу знову довелося ставити питання повторно. На повторному голосуванні за своє преміювання проголосував і сам голова і секретар ради, що прямо створює конфлікт інтересів.
Ми у рамках проекту Школа молодого політика продовжуємо відвідувати засідання постійних комісій та сесій міської ради. Кожен містянин повинен знати як посадовці використовують кошти платників податків...

Илья ПЕТРЯК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото - Ольга ПЕРЕТЯТЬКО

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!