Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В період гострої нестачі професійних кадрів, що викликано масовою міграцією працівників за кордон, в ПАО АМКР вирішили спробувати утримати робітників закликами до патріотизму. «Я залишаюсь працювати в Україні» - ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» оголосив флешмоб

280617 13

От що повідомляє з цього приводу прес-служба підприємства...
ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» оголошує флешмоб #stayinukraine «Я залишаюсь працювати в Україні» - для тих патріотів країни, міста, своєї компанії, які не готові до капітуляції на чужину і сповна сил підтримати Україну в непростий трансформаційний період змін. ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» запрошує засвідчити своє прагнення розвиватись разом із рідною країною за допомогою яскравих світлин з хештегом #stayinukraine
Наразі ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», найбільше гірничо-металургійне підприємство України, як і інші роботодавці, відчуває значний відтік персоналу, який активно шукає роботу за кордоном. За результатами опитувань, до 65 % співвітчизників заявляють, що готові виїхати з країни у пошуках більш високооплачуваної роботи. Але не є рідкісними ті випадки, коли розчарування та непристосованість до нових умов, важка праця протягом багатьох місяців без відпочинку ламають перспективи та плани, часто разом з руйнацією родин на відстані та втратою вірою в своє успішне майбутнє. З встановленням безвізового режиму для українців з’явилась відкрита можливість подорожей до країн Європейського Союзу, звідки можна привезти з собою назад нові зв’язки, бізнес-партнерство, сучасні практики та досвід. Однак спрямувати ці навички на розвиток власної країни, яка зараз критично потребує досвідчених, небайдужих, впевнених в собі фахівців, готових до того, щоб інвестувати свої знання в розвиток держави.
ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» - підприємство, яке представляє галузь, що здійснює суттєвий внесок в економіку країни, закликає своїх працівників залишатися працювати на підприємстві і в Україні, при цьому значно покращуючи умови праці свого персоналу.
З 1 травня 2017 р. ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» підвищило заробітну плату працівників до 70%.
Сьогодні середня заробітна плата на підприємстві складає 11 128 грн. Крім того, лише цього року компанія направить 353,5 млн. грн. на соціальний розвиток свого колективу, близько 168 млн. грн. - на оздоровлення працівників, 317 млн. грн. - на охорону праці, оскільки виробнича безпека та здоров’я персоналу є ключовими пріоритетами АрселорМіттал.
ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» щиро закликає усіх роботодавців країни покращувати та створювати гідні умови праці для українських громадян, які мають відчувати соціальну захищеність. Бізнес зараз повинен відповідально скоординувати зусилля та створити комфортне середовище для праці, щоб зберегти кваліфікований кадровий потенціал України.
Поважаючи право на вибір власної долі, країни проживання та особистого кар’єрного шляху, ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» запрошує своїх працівників та небайдужих громадян до підтримки флешмобу #stayinukraine як ознаки того, що є бажання, професіоналізм і впевненість в собі для того, щоб залишатися працювати і жити в рідній країні.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – прес-служба АМКР

Коментарі   

+4 #4 Работник АМКР 01.07.2017, 15:16
Цитую Николай:
Интересно, кому добавили 70% к зарплате? Кому так сильно улыбнулась фортуна? А условия труда - техника и оборудование скажу у занедбаному стані. Зато экономия огромная по заводу, на высоте. А вообще красиво рапортуете.

На этой экономии зарабатывают начальники цехов, нормировщики и бухгалтера, по-этому пока их будут премировать за экономию, будет в печальном состоянии оборудование, и придумываться за что снять премию с рабочих.
Цитата
+6 #3 Николай 01.07.2017, 11:14
Интересно, кому добавили 70% к зарплате? Кому так сильно улыбнулась фортуна? А условия труда - техника и оборудование скажу у занедбаному стані. Зато экономия огромная по заводу, на высоте. А вообще красиво рапортуете.
Цитата
+10 #2 Работник АМКР 28.06.2017, 15:00
Забыл написать, кинули нам подачку в виде единоразовой доплаты, чтоб рты закрыли и не митинговали, но то таке.
Цитата
+12 #1 Работник АМКР 28.06.2017, 14:46
Это где такие средние зарплаты? После того как они с 1 мая пересмотрели зарплату, мы стали получать ещё меньше, аванс получил, меньше чем в апреле и после этого они просят проявить патриотизм, очень смешно.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!