Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

21 червня 2017 року мер Кривого Рогу підписав меморандум про співпрацю з організацією ANIMAL-ID («Міжнародна система реєстрації»)

Завдяки такій співпраці в Кривому Розі покращують санітарні норми в місті і підвищують безпеку жителів. В Кривому Розі комунальні служби отримали можливість реєструвати і вести базу даних, як домашніх, так і безпритульних тварин.
Скоро відкриється унікальний в Україні центр - "Центр поводження з тваринами", що дозволить вирішити проблему з чотирьолапими безхатьками.
Це ще один крок до спільного, комплексного вирішення проблеми безхатніх тварин місцевою владою, комунальними підприємствами, зоозахистниками, громадськими організаціями...
Підписання меморандуму це є фактично стартом міської програми реєстрації, як безхатніх, так і господарських тварин.
23 червня зоозахистники спільно з ANIMAL-ID за участі представників управління благоустрою та житлової політики, спеціалістів КП «Сансервіс» провели координаційну зустріч.
Облік і реєстрація тварин Кривого Рогу буде вестися на сайті в мережі Інтернет за адресою:

https://animal-id.info/

Крім бази даних бездомних тварин, в неї увійде реєстр домашніх тварин і їх господарів, адреси кінологічних клубів, ветеринарних клінік, організацій і підприємств, які працюють в сфері поводження з тваринами.

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!