Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (1 Vote)

03 червня 2017 року патріотичний клієнт зробив допис в Книгу скарг магазину «Мир пива» на Соцмісті в Кривому Розі, і порадив хазяїну-болгарину вчити мову чи вшиватись до себе на Батьківщину... На жаль, цей мешканець Кривого Рогу відомий тільки за ніком... Але ми публікуємо його допис з метою дослідження громадської думки: Україна в нас тільки для українців, і всіх «приблуд» прийшов час гнати геть? Чи має право мешканець європейської держави оперувати термінами «Хуба-Буба», зайда, чужинці?

BaNdera Slobozhansky
Черговий випадок дискримінації українців в Кривому Розі.
3 червня 2017 р. по вулиці Соборності навпроти базара "Соцмісто" знаходиться магазин "Мір піва" де я хотів дещо придбати , але через не зрозумілу мову продавця Ч**ка Ірина та маркування товару , довелося написати скаргу та вимагати звільнення продавця.
На моє прохання надати мені інформацію українською мовою, Ч**ка Ірина відмовилася це робити бо їй бачте "удобнєй" на рускам ізигє, як вона пояснила, Україна вільна держава і не можна людей змушувати розмовляти тією чи іншою мовою.
Згодом мені зателефонував власник магазину "Мір піва" етнічний болгарин Хуба-буба чи якось так його звали і почав мене переконувати в рівності всіх в усьому світі та єдності українців з кацапами бо як він вважає ми разом воювали проти німців (зі слів дєдаваєвалусів), а продавщиня Ч**ка Ірина має малих дітей, які помирають з голоду і якщо він її звільнить це буде на моїй совісті і мене покарає Бог за це.
Я погодився, з совістю і з Богом я домовлюся але принижувати мене на своїй Богом даній землі не дозволю, цього Бог мені точно не пробачить, а якби вона думала за своїх дітей то дотримувалася б законодавства, а так її діти це не моя проблема.
На мою вимогу розмовляти зі мною мовою українського народу, Хуба-буба сказав що не знає української мови.
Я запитав іноземця, а хто і на якій підставі йому надав громадянство України і як він взагалі тут спілкується і веде підприємницьку діяльність?
Виявляється держава дуже легко і просто влаштовує в Україні всяких зайд, чужинців- іноземців, терористів, окупантів і створює сприятливі умови для їх співіснування з українцями - корінним народом України, де нас зневажають на нашій рідній землі отакі прибульці-чужинці.
Тривале переконання мене закінчилося не передбачувано для болгарського приблуди після того як я сказав що , може болгари і єдині з кацапами, та мій прадід воював в СС "Галичина", а після в УПА і я воюю вже четвертий рік проти кацапів.
Чужинцю я чітко зауважив що там де є руський ізиг там обов'язково вдарять руські танки і "Гради", розмовляти мовою окупанта небезпечно в Україні бо прийде х@йло рятувати.
В кінці я ще раз звернув увагу на звільненні працівника Ч**ка Ірина, болгарин запевнив що так і зробить, а я на днях перевірю це та звернуся зі скаргою в Держспоживнагляд.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – ФБ-сторінка BaNdera Slobozhansky

Коментарі   

+4 #2 Юлия 18.05.2018, 18:25
Я в шоке каких только придурков мне бывает у нас а то что пол Украины ездит на заработок в другие страны и не знает того или иного языка, так что теперь в других странах должны убивать? За то что многие люди не знают языка. Это самая тупая жалоба которую я только видела. И вообще если вам не чем заняться то вообще никуда не выходите забейтесь в угол дома и сидите там. Патриоты грёбаные нужно было вспоминать за патриотизм ещё до 2014 года.когда в принципе всем было насрать на Украину. Это сугубо моя точка зрения.
Цитата
+15 #1 Украинец 05.06.2017, 11:31
Такие ублюдки как этот покупатель и развязали войну, едь Гнида воюй, а не рассказывай кому на каком языке в Кривом Роге разговаривать. Мои два деда воевали против немцев и УПА.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!