Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

За документами їх не існує, та не може існувати апріорі... А мешканці Кривого Рогу бачать їх все більше і більше... Вони заважають ходити, їздити по місту... Таку от цікаву тему підіймає громадське телебачення «Експерт-КР»

210517 18

Тимчасові об’єкти в Кривому Розі ростуть, як гриби після дощу.
Навесні цього року лише на мікрорайоні Сонячний в Кривому Розі з’явилися, наприклад, кіоски «Стрижка за 30 грн» та «Овочі». Чи має так бути?
По-перше: порядку розміщення усіх цих кіосків у Кривому Розі нема з червня 2014 року. Тимчасовий порядок, відповідно до якого визначалися зони земельної ділянки для розміщення тимчасового об’єкту, призупинено (Рішення Криворізької міської ради від 31.03.2014 № 2622 зі змінами від 25.06.2014 № 2776).
По-друге: міськвиконком і райвиконкоми мають запобігати порушенням земельного законодавства (це визначено Рішенням Криворізької міської ради від 27.07.2011 № 514 «Про затвердження Положення про самоврядний контроль за використанням та охороною земель у місті Кривому Розі»).
Отже, тимчасових об’єктів, тобто кіосків, в місті Кривий Ріг не має бути. Міські та районні чиновники мають контролювати, щоб їх не було.

Громадська платформа «Експерт-КР» звертається до всіх мешканців Кривого Рогу - розміщуйте в коментарях фото кіосків, які «ростуть» у ваших районах, пишіть, де вони знаходяться, та чим займаються...

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – платформа Експерт-КР

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!