Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Очікуване свято весни для всіх велолюбителів цього року вдесяте поспіль проїде вулицями Кривого Рогу! 20 травня (субота) з 10:00 розпочнеться збір учасників. Грандіозний флешмоб, вільна велоекскурсія, більше 1000 однодумців й шалена атмосфера велоруху – це все про криворізький ювілейний Велодень-2017!

200517 3

Всеукраїнський Велодень - це головне свято велосипедистів. Тисячі людей, незалежно від віку та стилю катання, проїдуть центральними вулицями Кривого Рогу для того, щоб привернути увагу до здорового й активного способу життя, безпеки та порозуміння з водіями на дорогах. Масовість акції демонструє необхідність створення цивілізованих та безпечних умов для велосипедистів за європейськими стандартами.
Цьогорічний криворізький Велодень визначний, так як проводиться громадськими організаціями «Велокривбас» та «UBF» вже в 10 раз!
З цього приводу організатори підготували багато сюрпризів для учасників свята. Один із них наймасовіший флешмоб за участю велосипедистів. Насичена й безкоштовна велоекскурсія від Дениса Дубова, голови ГО «UBF».
Також важливим наголосом цьогорічного Велодня буде питання про дотримання ПДР велосипедистами. За словами співорганізаторки ГО «Велокривбас», Ани Атаманчук:
«З кожним роком велосипедистів у Кривому Розі стає все більше, тому окрім найгарячішого питання відсутності велоінфраструктури у Кривому Розі, постає проблема зі знаннями своїх правил поведінки на дорозі велосипедистами. Так 20 травня, кожен велосипедист отримає інформаційну листівку з найбільш поширеними порушеннями ПДР та посиланням на якісний збірник правил ПДР для велосипедистів. Одна із місій нашої організації направити всіх велолюбителів до безпечної для життя поведінки на дорозі!»
Починаючи з 10:00, біля стадіону «Металург» - збір учасників.
Маршрут: Старт стадіон «Металруг» – вул В.Матусевіча – пл. 40 батальйону – пр .Гагаріна – пл. Горького – пр. Миру – пл. Визволення – пр. Поштовий ФІНІШ.
Команда організаторів закликає всіх у кого є двоколісний друг приєднатися до свята – Велодень 2017, щоб відчути всю міць велопараду в кращих традиціях та знайти величезну кількість однодумців!

Аріна Орлова,
PR-менеджер ГО «Велокривбас»,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!