Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Всеукраїнська акція у Кривий Ріг повертається у новому форматі! Тепер всі охочі зможуть відвідати її як в ранці, так і ввечері

250417 83

“Велосипедом НА роботу” пройде біля кафе «Coffee Day» на 95 кв. – 27 квітня, традиційно з 8:00 до 9:00. Ввечері велосипедистів «З роботи» будуть чекати у «Snack&Bike» (біля ТК «Сонячна галерея») з 17.00 до 19.00. У цей день організатори акції запрошують містян їхати на роботу чи навчання саме велосипедом, аби показати, що велосипед дійсно може бути зручним, швидким та дешевим транспортом для щоденних поїздок.

Основна мета акції «Велосипедом на роботу» - показати, що всупереч існуючим стереотипам, велосипед може бути ефективною і розумною транспортною альтернативою у Кривому Розі. Він також є хорошим способом підтримки фізичної форми, інструментом для поліпшення екології й транспортної ситуації у місті.
Підняти свій настрій, створити нові враження про які кожен буде пам'ятати не один день – просто! Необхідно сісти на свій байк і приїхати у гостинне кафе «Coffee Day» (95 кв.) вранці, або ж ввечері з роботи у «Snack&Bike» (біля ТК «Сонячна галерея»). Там на кожного чекатимуть приємні подарунки і смаколики підготовлені організаторами, а саме:
• спеціальні наліпки акції «Велосипедом на роботу»
• тематичні реквізити
• професійний фотограф
• кава зі знижкою
• смачне печиво у формі велосипедів
У Кривому Розі акція проводиться громадською організацією «Велокривбас».

Аріна Орлова,
PR-менеджер ГО «Велокривбас»,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!