Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Депутат облради від Самопомочі Ірина ТУРОВСЬКА розповіла, що діялось в Кривому Розі, поки більшість мешканців святкували Пасху та фотографували квітневий снігопад

190417 7

Останніми днями до Ірини ТУРОВСЬКОЇ почали звертатися громадяни, що мешкають в будинках, в яких газ використовується для підігріву води та приготування їжі, зі скаргами на відключення чи то окремих під'їздів чи то зразу будинків від постачання газу.
Справа в тому, що відповідно до ст. 6 Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» в таких будинках ПАТ «Криворіжгаз» повинен був забезпечити встановлення лічильників ще до 1 січня 2016 року.
У разі не встановлення населенню лічильників газу у цій строк з вини суб'єкта господарювання, що здійснює розподіл природного газу на відповідній території (тобто в нашому випадку з вини ПАТ «Криворіжгаз»), припинення розподілу природного газу таким споживачам забороняється.
В одному під'їзді буд.№1 по вулиці В. Бизова газ відключили ще задовго до свят і залишили людей на Великдень без можливості приготувати їжу.
14 квітня 2017 року такі ж дії щодо відключення газу в цілому будинку працівники ПАТ «Криворіжгаз» намагалися здійснити за адресою вул. Бикова, буд. 5, і лише втручання Ірини ТУРОВСЬКОЇ і рекомендації мешканцям здійснювати фізичне перешкоджання незаконним діям газівників надало можливість мешканцям цього будинку не залишитися на свята без газу.
Депутатом облради зареєстровано звернення до голови правління ПАТ "Криворіжгаз" Колесника В.В. з вимогою негайно припинити терор мешканців м. Кривого Рогу що виражається в незаконному відключенні газу в тих будинках, які повністю не забезпечені лічильниками газу з вини ПАТ «Криворіжгаз» і здійснити дії для припинення подібних випадків порушення діючого законодавства працівниками ПАТ «Криворіжгаз».
Також Ірина ТУРОВСЬКА попросила надати інформацію про всі будинки в Кривому Розі, в яких газ використовується для підігріву води та приготування їжі і які ще не забезпечені лічильниками газу, як того вимагає діюче законодавство, для депутатського контролю та захисту прав мешканців цих будинків від свавілля співробітників ПАТ «Криворіжгаз».

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Ольга 20.04.2017, 09:20
Ну когда уже наши депутаты перестанут создавать себе положительный образ за счет людей и начнут банально работать
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!