Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Заступник мера Кривого Рогу Андрій ПОЛТАВЕЦЬ розповів майже казкову історію, кінця якої він і сам не знає... Юний талановитий журналіст з Кривбасу сам напише закінчення історії...

180417 32

18 квітня Андрій ПОЛТАВЕЦЬ зустрівся в мерії, в своєму зручному кабінеті, з Максимом Куждіним, учнем 10-го класу школи №114 (Інгулецький район Кривого Рогу).
На початку року Максим став володарем гран-прі Всеукраїнського конкурсу «Я - журналіст!»
У своїй роботі юний талант розповів про промисловий туризм як рушій розвитку Кривого Рогу.

- Дуже приємно, що молодь цікавиться містом, їй небайдужа його доля, тому вважаємо важливим підтримувати таких хлопців та дівчат. Цей криворізький "самородок" незабаром їде до Сполучених штатів Америки на дев'ятимісячне навчання до Американської Ради з міжнародної освіти. Маю велику надію що повернеться, продовжить навчання і роботу у рідному місті. Хочеться побажати йому успіхів, реалізації усіх творчих ідей та проектів! Побільше б нам такої молоді! – оповідає заступник мера.

Цікаво, наскільки патріотичним був би сам Андрій ПОЛТАВЕЦЬ, якби не було в нього високих покровителів, що провели його через молодіжний виконком до крісла заступника мера, зробивши молодим та перспективним держслужбовцем?
Що б він вибрав сам, якщо пішов би по стезі журналістики? Роботу де-небудь в «Нью-Йорк Таймс» із зарплатнею в 5000 доларів, у місті сяючих хмарочосів? Чи повернувся би до рідного Кривого Рогу, щоб в якій-небудь багатотиражці розповідати про шахтарів чи металургів на ставці 3200 грн, або пробивався б до «Червоного Гірника», де за рахунок бюджету обіцяють захмарну платню в 5000 грн.?

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – ФБ-сторінка Андрій ПОЛТАВЕЦЬ

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!