Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Казалось бы, депутат горсовета Александр МАКАРЕНКО (БПП Солидарность), юрист, и должен быть рад, что юриспруденцию в Кривом Роге чтят и готовы тратить на нее деньги... Только чему радоваться, если в бюджете Кривбасса дополнительные 5 миллионов на юристов есть, а на помощь семьям онкобольных несовершеннолетних детей – нет... Почему по остаточному принципу финансируется медицина?

- Продовжуємо готуватись до чергового пленарного засідання Криворізькоі міськоі ради, паралельно підвищуючи свій фах в питаннях "етики" та "логіки", - розповідає Олександр МАКАРЕНКО.
- Отримав відповідь на пропозицію надати додаткову фінансову допомогу онкохворим дітям. Якщо коротко (зацитувати), "...на теперішній час не доцільна..."
Добре, мабудь не вистачає коштів на те (або на тих), що "доцільно"!
Повертаємось по проекту, яким пропонується внести зміни до рішення «Про міський бюджет на 2017 рік».
а що ВИ вважаєте ДОЦІЛЬНИМ (в умовах сьогодення Кривого Рогу).
Правильна відповідь:
«...ЗБІЛЬШЕННЯ ВИДАТКІВ НА ПРАВОВЕ СУПРОВОДЖЕННЯ СПОРІВ»...
Теж потрібна справа (скажуть ті, хто вважає, що тисячі на місяць онкологічно хворим дітям достатньо, та і інших проблем вистачає....) Але сума - 5 000 000 грн.!

Только одна мысль приходит в голову – в связи с чередой обысков в мэрии Кривого Рога и коммунальных предприятиях города, чиновники высшего ранга готовятся к длительным судейским баталиям, чтобы защищать свои интересы. За наш счет...
А дети... Онкобольные дети... Доживут ли они до тех времен, когда бюджет Кривого Рога будет распределяться в интересах гомады, а не во имя барышей членов «семейки» и их приближенных?

Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!