Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

22 марта местная ячейка партии Президента – БПП «Солидарность» официально ответила на информацию, появившуюся вчера в СМИ Кривого Рога о якобы причастности депутата райсовета к резонансному ДТП на проспекте Мира, у ресторана Баклажан...

220317 17

О ДТП - Перевернувшаяся «Рено» протаранила авто посетителей «Баклажана» - виноват ли «Мерседес» разбирается следствие в Кривом Роге

О публикациях в СМИ - Резонансную аварию на проспекте Мира в Кривом Роге спровоцировал депутат от Солидарности, соратник Усова?

Офіційна заява Криворізької міської організації політичної партії «БПП «Солідарність»

20 березня на проспекті Миру сталася аварія, внаслідок якої сильно постраждала людина. Міські ЗМІ почали розповсюджувати інформацію про те, що винуватцем ДТП є депутат політичної партії «БПП «Солідарність» Вадим Проноза.
Ця інформація НЕ ВІДПОВІДАЄ ДІЙСНОСТІ.
Депутат Вадим Проноза не керував жодної з автівок, що потрапили у ДТП. Також жодна з машин, які стали учасниками аварії, йому не належить. Депутат навіть не був очевидцем ДТП, про страшну пригоду він дізнався після того, як вона сталася.
Враховуючи вищезазначене, заявляємо: вся інша інформація, яка розповсюджена у ЗМІ, – чорний піар та спроба заплямувати репутацію нашої політичної сили, ганебно використовуючи людську трагедію.
Ми закликаємо журналістів бути обачними, не розповсюджувати недостовірну та неперевірену інформацію, а також повідомляємо: наша політична сила завжи відкрита для спілкування зі ЗМІ.
Наголошуємо, винуватця аварії встановить слідство, а вирок винесе суд.
Розлідування має бути прозорим, а судовий процес відкритим.
Також закликаємо наших політичних опонентів не використовувати засоби масової інформації для маніпуляцій та розповсюдження наклепів.

Вместо послесловия. А сайт Первый Криворожский все никак не угомонится, и пишет: "Пострадавший водитель автомобиля Renault выжил. Парень сейчас находится во 2-й горбольнице в отделении политравмы. У пострадавшего 23-летного парня черепно-мозговая травма и перелом позвоночника. По информации редакции, расходы на медикаменты, которые нужны пострадавшему, оплачивает семья депутата. Парень потерял много крови, и находится в тяжелом состоянии. Сегодня несколько десятков криворожан стали донорами крови для парня".

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – сайт Информатор КР

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!