Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Микола Колесник, голова осередку УКРОП, Кривий Ріг: Тільки блокада ОРДЛО привернула увагу влади до полонених, яких утримують терористи

220217 8

Блокада товарообігу з тимчасово окупованими територіями Донбасу нарешті привернула увагу влади до українських полонених, яких утримують терористи. Про це 21 лютого під час мітингу біля Верховної Ради на підтримку повної економічної блокади ОРДЛО заявив голова Криворізької міської організації УКРОПу, колишній куратор батальйону «Кривбас» Микола Колесник.
«Сьогодні потрібно повертати додому хлопців. Понад два роки вони перебувають у полоні. І тільки блокада привернула увагу влади до цього питання», – заявив Микола Колесник. За словами волонтера, нині учасників блокади достатньо для того, щоб перекрити всі 437 кілометрів неконтрольованого кордону й утримувати позиції, поки бранців не повернуть додому. Представник УКРОПу закликав народних депутатів від демократичних сил приєднуватися до блокади ОРДЛО і спільно допомагати визволенню полонених.
Заяву Миколи Колесника підтримали матері та дружини українських бранців, які також виступають за припинення торгівлі з окупантами. «Ми вклоняємось хлопцям, які сьогодні перекрили пуповину нашій владі, внаслідок чого вона тепер недоотримає гроші», – заявила мама бійця АТО Андрія Маркіна, син якої перебуває у полоні вже понад 900 днів. За словами матері бранця, високопосадовці відмовляються зустрічатися з родинами полонених особисто та заявляють про невстановлені місцезнаходження їхніх синів і чоловіків.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!