Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

«Криворожгаз» словно не знает, что в Верховной Раде лежит закон, запрещающий устанавливать общедомовые счетчики газа без согласия жителей дома. А может, наоборот, спешит натыкать побольше «ящиков»? Ведь Закон не имеет обратной силы, и жители Кривого Рога, которым установили счетчик на дом, потеряют право установить личный счетчик в квартире в счет оплаты за газ...

 

А те, кто в курсе последних новостей, увидев объявление газовщиков о готовящемся монтаже «ящика счастья», поступают вот так...

Перформанс для ПАТ "Криворіжгаз"
Шановна адміністрація ПАТ «Криворіжгаз»!
У відповідності з вимогами ст. 10 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» (далі – Закон) звертаємо вашу увагу на те, що прийняття рішень щодо проведення реконструкції, технічного переоснащення спільного майна багатоквартирного будинку та визначення підрядників для виконання таких робіт належить до повноважень зборів співвласників багатоквартирного будинку.
Встановлення будинкових вузлів обліку газу є технічним переоснащенням спільного майна багатоквартирного будинку, до якого належать приміщення загального користування (у тому числі допоміжні), несучі, огороджувальні та несуче-огороджувальні конструкції будинку, механічне, електричне, сантехнічне та інше обладнання всередині або за межами будинку, яке обслуговує більше одного житлового або нежитлового приміщення (ст. 1 Закону).
Таким чином, встановлення будинкового вузлу обліку газу у буд. № 23 по вул. Шостаковича і визначення підрядників для виконання таких робіт можливе лише за рішенням зборів співвласників багатоквартирного будинку буд. № 23 по вул. Шостаковича, проведених відповідно до вимог ст. 10 Закону.
З повагою, мешканці буд. № 23 по вул. Шостаковича.

Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!