Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

З настанням холодів у нас прийнято обговорювати тему опалення, а точніше його відсутність в квартирах мешканців Кривого Рогу. В цьому році міська мерія вирішила керуватися народної примовкою: «Краще пізно, ніж ніколи»

241016 10

241016 11

Тому мешканці до сих пір залишаються в очікуванні омріяного тепла. Для об’єктивності зауважимо, що деякі будинки та садки Металургійного району все ж таки з теплом. Правда не зовсім зрозуміло за яким принципом були обрані об’єкти обігріву.
Але наразі не про те. Скільки коштує послуги з опалення зараз за один кв. м мабуть відомо всім (дані висвітлені на сайті «Нова-Ком») та кожен може підрахувати ту астрономічну суму, яку доведеться сплатити. Проте кожному хочеться не тільки сплачувати, а ще й відчувати «проплачене» тепло. Саме тому серед мешканців міста стало популярним утеплення фасадів власних осель. Справа витратна, але так хочеться тепла.
Мабуть і Костянтин Усов хоче «нагрітися» на даній темі та заробити дивіденди на майбутній депутатський термін, забувши про те, що він був обраний саме для того, щоб відстоювати інтереси свого електорату. Стара модель подачі благодійника не личить молодій людині, адже благодійність - то річ добровільна, а тут звичайна робота народного депутата. Про яку роботу йдеться?
Закладення в Державний бюджет коштів на програму енергоефективності, саме завдяки їй будуть утеплені деякі комунальні установи міста.
Цікавим залишається питання джерело витрат на рекламні плакати «ініціатора». Чи вони також передбачені витратною статтею Державного бюджету?

Ірина ОЛЬЖИЧ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!