Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

З цієї нагоди 27 вересня 2016 року в читальному залі бібліотеки-філіалу №11 Кривого Рогу відбулося бібліотечне асорті «Її величність - Бібліотека», який був присвячений святу

031016 3

031016 4

Завідувач бібліотеки-філіалу №11 Алла Миколаївна Когляк привітала всіх присутніх зі святом та нагадала: «Сучасна бібліотека - головний осередок культури та дозвілля для користувачів, центр живого спілкування. Майбутнє – за бібліотеками!».
Бібліотекарі в інтерактивній формі презентували найкращі бібліотеки світу, розкрили корисний вплив читання на інтелектуальний та моральний розвиток людини. Під час заходу користувачі отримали відео-рекомендації зарубіжних знаменитостей щодо вибору книги та ознайомились з цікавими фактами про книги.
На абонементі працівники бібліотеки оформили виставку-рекомендацію «Погляд професіоналів», де кожен бібліотекар рекомендує свою улюблену літературу певного жанру. Користувач може обрати книгу, яка йому до душі або скористатись порадами знавців книжкової справи.
До речі в місті існує розгалужена система бібліотек, яка налічує 48 закладів як для дорослого, так і дитячого читача. На 2016 рік бюджетом міста передбачено 836,3 тис грн. (0,3% від видатків бюджету розвитку) на розвиток галузі.

Ірина ОЛЬХОВСЬКА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!