Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

13 липня 2016 року у виконкомі Криворізької міської ради відбулось засідання виконкому, під час якого розглядалось питання щодо ефективності роботи з громадянами в центрі надання адміністративних послуг "Муніципальний центр послуг м. Кривий Ріг". Серед інших підприємств свою роботу представляли Перший та Другий криворізькі місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги, які забезпечують рівний доступ до правосуддя для вразливих верств населення. Тут можна отримати консультацію, поради, залишити звернення

150716 6

150716 7

Слід зазначити, що робота центрів БВПД в Муніципальному центрі послуг розпочалась з жовтня 2015 року. Прийом громадян відбувається щовівторка та щоп'ятниці з 9.00 до 15.00. Для зручності люди можуть звертатись на прийом до спеціалістів не тільки до місцевих центрів, а й у виїзний консультаційний пункт.
За час роботи (за рік) обома центрами прийнято понад 3300 звернень громадян і більш ніж 650 громадянам було призначено адвоката за рахунок держави. У Муніципальному центрі прийнято 100 громадян. У майбутньому міською владою планується створення мобільного соціального офісу "на колесах", який забезпечуватиме адміністративними та соціальними послугами мешканців віддалених районів міста і в роботі якого обов'язково візьмуть участь спеціалісти центрів безоплатної вторинної правової допомоги.
Нагадуємо, що адреса Першого криворізького МЦ БВПД - вул. Качалова, 2 (пл. О. Поля (Артема).

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!