Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Я и раньше советовал на этих выборах проголосовать за кандидата в мэры – женщину... А теперь у меня вырисовывается фаворит «мэрской» гонки, которому по силам составить конкуренцию Юрию Вилкулу, выйти с ним во второй тур... А там, глядишь, и воцарится в Кривом Роге матриархат...

303 15

303 13

Только за последние дни поступила интересная информация, подкрепленная фото...
Светлана Сова, юрист и кандидат от Силы Людей, провела встречи с избирателями «на земле»...
Она напрямую общалась с жителями Гданцевки, поселков Рудничное и Рахмановка...
А вот – и пресс-релиз о встрече с работниками обанкротившегося завода Коммунист...
...28 лютого за ініціативи депутата міської ради від «Сили Людей» Світлани Сови була проведена зустріч з мешканцями житлового фонду підприємства банкруту – ВАТ «Криворізький завод гірничого машинобудування» (в минулому завод «Комуніст» ).
Приводом для спілкування стало невиконання міською владою судового рішення Господарського суду Дніпропетровської області щодо передачі вищеозначених будівель на баланс міста у якості комунальної власності без додаткових умов та технічної документації.
Світлана Сова, як фаховий юрист із багаторічним стажем, підготувала проект рішення для міської ради «Про прийняття жилого фонду на баланс міста». Окрім цього люди отримували консультацію, щодо можливості подальшої приватизації своїх помешкань.
Організував зустріч депутат від «Сили Людей» Тарас Юрченко. Активну участь у роботі депутатської групи також приймали депутат від «Сили Людей» Андрій Коваль і депутат від партії «Ветеранів Афганістану» Олександр Щербина, а також арбітражний управляючий Вернигора В.П.
Нажаль, незважаючи на те, що ця проблема виникла ще у 2013 році, коли підприємство визнали банкрутом, до її розв’язання у місцевих можновладців «руки не доходили»…

Мне очень нравится, что кандидат в мэры общается с РЕАЛЬНЫМИ людьми, а не с напомаженной массовкой из трудящихся, собранными для красивой картинки..
Ранее мы уже собирали «досье» на Светлану Сову – ВОТ ОНО...
С интересом продолжаем следить за этой кандидатурой в мэры, впрочем, как и за остальными...

Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!