Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В этот фонтан вложены огромные деньги... Но местные лихачи, любители проехаться по пешеходной зоне в поисках хорошего места ддля парковки, уже покорежили его элементы... На это обратили внимание депутаты, и просят принять меры в Центрально-Городском райисполкоме.... Даем слово Александру Макаренко...

103 29

103 30

103 31

103 32

Александр Макаренко

Враховуючи неодноразові звернення мешканців Центрально-Міського району міста Кривого Рогу до мене та наших депутатів районноі та міськоі рад, які скаржилися на ситуацію, яка склалася у зв'язку з незадовільним станом водостічних решіток міського фонтану, що розташований на проспекті Карла Маркса у Центрально-Міському районі, поблизу Криворізького академічного театру драми та музичноі комедіі ім. Т.Г. Шевченка повідомляю,що,дійсно,між будівлею театру та приміщенням колишнього "Будинку природи" знаходиться територія, призначена для відпочинку населення. Однак, незважаючи на те, що дана територія є пішохідною зоною, деякі власників автотранспортних засобів, нехтуючи чинними правилами дорожнього руху, допускають наізд на дану територію, чим здійснюють руйнацію елементів фонтану, зокрема, але не виключно водостічних декоративних решіток, що закривають світлові та насосні елементи водопостачання фонтану, чим завдають шкоди безпеці відпочиваючих та матеріальні збитки місту та району.
Зі свого боку ми звернулись до Голови Центрально-Міськоі районноі у місті ради із пропозицією вирішення зазначеного проблемного питання та висловили готовність залучитись до процесу встановлення квіткових клумб, які б обмежили можливість проізду до територіі фонтану, та у бещоплатному порядку надати останні.

 

Илья ПЕТРЯК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

фото - Александр Макаренко

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!