Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

13 марта жители Кривого Рога стали свидетелями столкновения автомобиля такси и служебного полицейского автомобиля Тойота-Приус. «Виноваты» в этом ДТП наркотики. Вернее, граждане, их распространяющие

13 марта на планшет патрульных поступил сигнал – на улице Балакина в Кривом Роге бдительные граждане увидели распространителей наркотиков, которые передвигались на автомобиле и позвонили 102.

Патрульные полицейские обнаружили автомобиль такси, подходящий под описание граждан. Но требование остановиться водитель проигнорировал, Тойоте Приус пришлось прижимать его к обочине.

- Во время остановки вышеуказанного транспортного средства водитель не принял все соответствующие меры, допустил самопроизвольное движение транспортного средства и совершил наезд на служебный автомобиль Toyota Prius, - рассказала представитель пресс-службы патрульной полиции Алина КРАВЕЦ.

Подтвердился ли сигнал граждан? Об этом не сообщается.
Зато есть пресс-релиз, в котором идет речь о том, что 13 марта раскрыто 8 преступлений, связанных с незаконным оборотом наркотиков и оружия.

У м. Кривий Ріг пройшов другий день відпрацювання з вилучення наркотиків та зброї
Під час відпрацювання 13 березня співробітники Криворізького відділу поліції спільно з Патрульна поліція Кривого Рогу розкрили 8 злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних речовин та зброї.
У різних районах міста поліцейські вилучили 3 пістолети, 1 гранату РГД-5, 4 патрони калібру 9 мм, а також 12 пластикових трубочок з метамфетаміном та 63 пакетики канабісу.
Зокрема, на території Довгинцівського району був затриманий 29-річний раніше судимий місцевий мешканець, який мав при собі 20 сліп-пакетів з канабісом. Ще один 28-річний чоловік зберігав гранату РГД-5.
У Саксаганському районі у місцевих мешканців було виявлено 2 пістолети, які направлені для проведення експертного дослідження. Також у 24-річного чоловіка вилучено 42 сліп-пакети з марихуаною.
Біля однієї із шкіл у Покровському районі в автомобілі 37-річного містянина поліцейські виявили пістолет з патронами. На території Тернівського району поліцейські вилучили у 54-річного чоловіка 9 трубочок з так званим «феном».
Працівники Металургійного відділення поліції вилучили у містянина 3 фрагменти трубочок з метамфетаміном та 1 пакетик з канабісом.
Наразі за усіма фактами відомості внесені до ЄРДР за статтями 309 та 263 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування та перевіряється причетність даних осіб до збуту наркотичних засобів на території міста.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!