Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Тільки за одну добу рятувальники зберегли життя двом громадянам похилого віку в Кривому Розі, що могли загинути при пожежах в багатоповерхівках міста

110219 26 min

10 лютого о 17:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі двоповерхового житлового будинку на вулиці Йосипа Пачоського, Інгулецького району міста Кривий Ріг.
За вказаною адресою було направлено вогнеборців 11 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області та пожежної команди ДПО ПАТ «Південний ГЗК».
Прибувши на місце рятувальники встановили, що пожежа виникла у квартирі на першому поверсі.
Вогнем пошкоджено домашнє майно у кімнаті на площі 8 м2.
О 17:25 вогонь було локалізовано та о 17:35 ліквідовано.
На пожежі врятовано літню жінку. Власницю квартири, громадянку 1932 року народження, вогнеборці винесли із задимленої квартири на свіже повітря для подальшого огляду медичними працівниками.
Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.
До ліквідації пожежі залучено 9 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

110219 25 min

11 лютого о 02:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Співдружності, Саксаганського району міста Кривий Ріг.
За вказаною адресою було направлено вогнеборців 12 та 14 державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
Прибувши на місце рятувальники встановили, що пожежа виникла у коморі на першому поверсі.
Вогнем знищено старе майно в приміщенні комори на 1-му поверсі, дерев’яні двері в під’їзді та пошкоджено вхідні двері до під’їзду на загальній площі 10 м2.
О 02:55 вогонь було локалізовано та о 03:40 ліквідовано.
На пожежі врятовано чоловіка, громадянина 1958 року народження. Вогнеборці по автодрабині допомогли чоловіку спустися вниз з задимленої зони четвертого поверху будинку. Працівниками швидкої медичної допомоги чоловіка було оглянуто та госпіталізовано до 5 міської лікарні міста Кривий Ріг.
Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.
До ліквідації пожежі залучено 12 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – МНС Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!