Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

По факту побиття депутата Центрально-Міської в Кривому Розі райради Вадима МІРЗОЯНА порушено карну справу за статтею «замах на вбивство»

100119 6 min

Подробиці - Зверское избиение депутата в Кривом Роге – пострадавший в больнице, открыто дело «покушение на убийство»

Національна поліція - Криворізький відділ поліції
За фактом замаху на вбивство депутата в м. Кривий Ріг поліція проводить невідкладні слідчі дії.
Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ст. 15 ч. 2, ст. 115 ч. 2 п. 7 КК України (Замах на вбивство).
Повідомлення про подію надійшло до поліції 9 січня близько 20.00. До поліції зателефонував лікар однієї з лікарень м. Кривого Рогу та повідомив, що 18.30 до них бригадою швидкої медичної допомоги з чисельними травмами доставлено чоловіка, 1984 р. н.
Виїздом на місце пригоди встановлено, що на вул. Хостинській в Центрально-Міському районі м. Кривий Ріг невідомі особи, застосувавши газовий балончик, напали на потерпілого та завдали йому тілесні ушкодження предметом, схожим на фрагмент металевої труби. Після цього нападники побігли у невідомому йому напрямку.
В рамках розслідування зазначеного факту поліція вживає заходи направлені на встановлення всіх обставин злочину та затримання осіб, які його вчинили.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!