Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В 2008 году 29-летний житель Кривого Рога был осужден как «распространитель порнографической продукции», так как торговал видео «клубнички» на лазерных дисках

301218 10 min

В 2009 году ему удалось сбежать из колонии и скрыться в Полтаве, где он и проживал 9 лет, пока его не настигла суровая длань правосудия.
Если суды в Украине бывают снисходительны к некоторым категориям подсудимым, то в данном случае к видеопирату применили строгость закона по максимуму – добавили к не отбытому сроку срок за побег из мест лишения свободы.
Теперь осужденному пребывать в местах лишения свободы 3.5 года. Для сравнения - в 2018 году организатор веб-студии в Кривом Роге, где эксплуатиривались девушки, выполняющие прихоти виртуальных клиентов, получил условный срок.

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області:
Вироком суду 38-річного громадянина визнано винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 393 КК України (втеча з місця позбавлення волі).
Встановлено, що з 2008 року вказаний громадянин відбував покарання у Криворізькій виправній колонії за скоєння злочинів, передбачених ч. 3 ст. 300, ч. 3 ст. 301, ч. 2 ст. 203-1 КК України (виготовлення та збут творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, виготовлення та збут предметів порнографічного характеру, а також незаконне зберігання дисків для лазерних систем зчитування, матриць).
У вересні 2009 року, скориставшись відсутністю прямого контролю з боку співробітників установи, чоловік самовільно, незаконно, таємно втік з колонії до м. Полтава.
Близько 9 років зловмисник переховувався від правоохоронних органів.
Суд вислухав доводи сторони обвинувачення, яке підтримувалось Криворізькою місцевою прокуратурою №1, та призначив йому покарання (врахувавши не відбуте покарання за скоєння попередніх злочинів) у вигляді 3 з половиною років позбавлення волі.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!