Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Как сообщает пресс-служба МЧС области, 28 декабря, около 21.00 на линию 101 поступил сигнал об утопающей женщине

291218 2 min

Прибыв к реке Саксагань в Центрально-Городском районе Кривого Рога, рядом с улицей Пирогова, спасатели обнаружили женщину в 8 метрах от берега, которая была по пояс в воде, и не могла выбраться на сушу самостоятельно.
Спасатели 10-й ДПРЧ с помощью веревки и спасательного круга помогли выбраться на берег 60-летней женщине. Она была передана на руки медикам прибывшей скорой помощи и с предварительным диагнозом «переохлаждение» доставлена в 3-ю горбольницу Кривого Рога.

28 грудня о 21:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у місті Кривий Ріг Центрально-Міському району на вулиці Пирогова, у річці Саксагань 8 м від берега, жінка знаходиться по пояс у воді, та потребує допомоги.
За вказаною адресою направлено черговий караул 10 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
По прибуттю до місця виклику рятувальники за допомогою рятувальної мотузки та круга витягнули жінку орієнтовно 60 років та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Постраждалу орієнтовно з діагнозом переохолодження госпіталізовано до 3-ї міської лікарні міста Кривий Ріг.
До місця виклику було залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!