Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Шокирующая история: 18-летний брат-игроман, которому 13-летняя сестра сделала замечание о долго сидении за компьютером, набросился на нее с ножом

191118 19 min

18 ножевых ранений получила 13 летняя девочка от разъяренного старшего брата, когда сделала замечание по поводу длительного сидения за компьютерными играми. Случилось это около 07.00 воскресенья, 18 ноября.
После того, как окровавленная девочка упала, изверг выбежал во двор, позвал бабушку, и убежал.
Через несколько часов преступник был задержан на одной из улиц Никополя.
Пострадавшая доставлена в больницу, в настоящее время угрозы для ее жизни нет.
Юнец определен в СИЗО, ему инкриминируют серьезную статью – Покушение на убийство.

ОФІЦІЙНО:
Дівчинку доставили до лікарні, наразі її життю нічого не загрожує. За фактом замаху на вбивство неповнолітньої Нікопольським відділом поліції відкрито кримінальне провадження.
Подія сталася 18 листопада близько 7-ї ранку. Вранці цього дня між братом і сестрою виник конфлікт, внаслідок якого хлопець ножем завдав дівчині 18 ножових поранень. Після цього він вибіг на вулицю, покликав бабусю та втік. Поліцейські затримали втікача в місті через декілька годин.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Юнака затримано в порядку статті 208 КПКУ. Поліцейські встановили, що хлопець захоплювався комп’ютерними іграми. Комп’ютер, через який між братом і сестрою можливо виник конфлікт, правоохоронці вилучили для проведення експертизи. Триває слідство.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Украины
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!