Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В воскресенье, 2 сентября, в 04.30 на линию 102 поступил сигнал о стрельбе в гаражном кооперативе «Автомобилист» в Центрально-Городском районе Кривого Рога

Прибыв на место происшествия, патрульные нашли нарушителя спокойствия, который при виде полицейских пустился наутек.
Когда его догнали, мужчина, на вид лет 40-ка, стал угрожать пистолетом, похожим на «Флобер». К правонарушителю применили физическую силу и надели наручники, оружие изъяли.
У задержанного были все признаки наркотического и алкогольного опьянения. Его передали для проведения следственных действий сотрудникам отдела полиции Кривого Рога.

Патрульна поліція Кривого Рогу
Криворізькі патрульні затримали чоловіка, який вночі влаштував стрілянину
Про невідомого, який о пів на п’яту ранку стріляв у небо, знаходячись у гаражному кооперативі «Автомобіліст», городяни повідомили на лінію 102.
Патрульні, які прибули на вулицю Кривбасівську, що у Центрально-Міському районі міста, знайшли порушника спокою, але він почав тікати.
Він погрожував поліцейським предметом, схожим на пістолет «Флобер». Інспектори застосували фізичну силу до правопорушника, зброя була вилучена. З’ясувалось, що чоловікові 40 років, патрульні припустили, що він був у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, на це вказували всі ознаки.
Громадянина передали слідчим Криворізького відділу поліції.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!