Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

На остановке Артиллеристов в Кривом Роге 1 сентября патрульной полицией задержан в Центрально-Городском районе гражданин, передававший другому пакет с оружием

Ранее судимый за кражи и изготовление наркотиков 26-летний криворожанин задержан по подозрению в торговле оружием. Он пояснил, что это был «обрез».
При поверхностном досмотре при подозреваемом обнаружили предмет похожий на пистолет, предметы похожие на гранату с запалом, и 5 предметов, похожих на боевые патроны разного калибра.
Изъятые предметы отправлены на экспертизу.
С обстоятельствами происшествия будут разбираться следователи Отдела полиции Кривого Рога.

ОФІЦІЙНО:
Патрульна поліція Кривого Рогу
Криворізькі патрульні виявили у чоловіка предмети схожі на зброю
Коли громадяни повідомили охоронцям порядку, що на вулиці Артилеристів невідомий чоловік передав іншому пакет із предметом, схожим на зброю, патрульні негайно прибули за вказаною адресою.
Громадяни стверджували, що це був "обріз".
Патрульні, відшукавши цього громадянина, встановили його особу - це місцевий мешканець 26-ти років. З'ясувалось, що раніше цей чоловік був раніше судимий за крадіжку та незаконне виготовлення наркотиків.
Згідно зі ст. 34 Закону України “Про Національну поліцію” при ньому інспектори поліції виявили предмет, схожий на зброю, гранату із запалом, 5 патронів калібрів 13 мм та 5.45мм.
Звідки у чоловіка ці предмети він пояснити не міг. Патрульні затримали громадянина та викликали на місце слідчо-оперативну групу Криворізького відділу поліції, яка з'ясовуватиме всі обставини події. Предмети, схожі на зброю та набої, вилучено та направлено на експертне дослідження.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!