Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

17 августа до Кривого Рога не доехал грузовой микроавтобус Мерседес-Спринтер с молочной продукцией – он перевернулся на обочине. В кабине находились водитель и экспедитор

180818 8

Около 15.34 пятницы, 17-го августа, возле села Нива Трудовая Апостоловского района произошло ДТП с участием грузового микроавтобуса Марседес-Спринтер, который выехал за пределы проезжей части и опрокинулся.
Пассажир сумел выбраться из транспортного средства самостоятельно, водителя пришлось доставать из кабины спасателям с помощью спецсредств, после чего пострадавшего передали медикам скорой помощи.

180818 9

ОФІЦІЙНО:
17 серпня о 15:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автошляху Кропивницький – Запоріжжя біля села Нива Трудова Апостолівського району.
На місце події було направлено черговий караул 51 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
Водій автомобіля Мерседес Спрінтер (вантажний) орієнтовно не впорався з керуванням та злетів у кювет. Постраждало дві особи: пасажир, громадянин 1990 року народження та водій, громадянин 1990 року народження, який співробітниками ДСНС за допомогою аварійно-рятувального обладнання був деблокований з пошкодженого автомобілю та переданий працівникам швидкої медичної допомоги.
До надання допомоги були залучені 5 чоловік особового складу та 1 пожежно-рятувальний автомобіль Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!