Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

15 августа сотрудниками правоохранительных органов из Кривого Рога произведено задержание на взятке следователя полиции, который за определенную сумму обещал правонарушителям закрытие дела и освобождение от ответственности

160818 13

8000 гривен за закрытие дела о нанесении побоев средней степени тяжести вымогал следователь полиции у фигурантов дела – гражданки О. и ее мужа.
В момент передачи первой части суммы в 6000 гривен полицейский-оборотень был задержан.
Сотрудники военной прокуратуры готовятся вручить подозрение о совершении преступления следователю Отдела полиции Желтых Вод, а также ходатайствуют перед судом о выборе меры пресечения взяточнику в виде ареста.

160818 14

ОФІЦІЙНО:
На Дніпропетровщині на хабарі затримано слідчого поліції
За процесуального керівництва військової прокуратури Криворізького гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками УСБУ в Дніпропетровській області та ДВБ Нацполіції в Дніпропетровській області на хабарництві викрито слідчого слідчого відділу Жовтоводського ВП ГУ НП в Дніпропетровській області.
Установлено, що молодший лейтенант поліції за не притягнення громадянки О. та її чоловіка до кримінальної відповідальності за ч.1 ст.122 КК України вимагав неправомірну вигоду в сумі 8 000 гривень.
15.08.2018 під час передачі частини обумовленої суми хабара в розмірі 6 000 грн слідчого поліції затримано в порядку ст. 208 КПК України.
Наразі тривають першочергові слідчі дії, проводяться обшуки за місцем проживання та роботи затриманого.
Військовою прокуратурою вказаній особі готується повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу в виді тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Военная прокуратура Южного региона

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!