Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Около 14.30 среды, 15 августа, на пульт горноспасателей поступил вызов с ПАО СевГОК – на Первомайском карьере в Кривом Роге перевернулся опороперевозчик, заблокировав в кабине водителя

160818 2

Во время выполнения работ на Первомайском карьере в Кривом Роге перевернулся опороперевозчик К703. Водитель был заблокирован в кабине – ему придавило ноги. Горноспасатели достали человека из опрокинувшегося механизма с помощью спецоборудования и передали медикам скорой помощи. Всего в операции по ликвидации последствий аварии на ПАО СевГОК участвовало 18 человек личного состава горноспасательного отряда.
В причинах несчастного случая на производстве будет разбираться специальная комиссия.

160818 1

ОФІЦІЙНО:
15 серпня о 14:33 оперативний черговий Державного воєнізованого гірничорятувального (аварійно-рятувального) загону ДСНС України отримав виклик від диспетчера ПРАТ "Північний гірничо-збагачувальний комбінат" на ліквідацію аварії, яка сталася на Першотравневому кар’єрі міста Кривого Рогу.
З’ясувалося, що в одному з найбільших кар’єрів України перевернувся опороперевізник К703. В результаті аварії 1 людина отримала травми. Гірничорятувальники ДВГРЗ ДСНС України за допомогою спеціального пневматичного оснащення витягли працівника кар’єру з перевернутого опороперевізника та передали фахівцям швидкої допомоги.
Для процесу ліквідації аварії було залучено 18 рятувальників ДВГРЗ ДСНС України, серед яких 4 представника Органу управління, а також відділення Третього та Четвертого взводів.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото - ДВГРЗ ДСНС України

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!