Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Как сообщили в Металлургическом отделении полиции, 8 августа по горячим следам в Кривом Роге задержан дерзкий ночной грабитель, использовавший при нападении на "лотерею" балаклаву и предмет, похожий на оружие

080818 14

Около 03.00 человек в маске, угрожая предметом, похожим на оружие, ообрал у сотрудников заведения, работающего круглосуточно, деньги. За совершение данного преступления задержан 22-летний безработный житель Кривого Рога, у которого в рюкзаке обнаружены деньги, балаклава и... игрушечный пистолет.
А вот срок по статье «грабеж» будет настоящим – от 7 до 12 лет лишения свободы.

ОФІЦІЙНО:
У Кривому Розі поліція затримала 22-річного розбійника
Розбійний напад стався 8 серпня близько 03.00 у Металургійному районі м. Кривий Ріг. Погрожуючи працівниці предметом схожим на пістолет, молодик у балаклаві заволодів грошима.
В ході оперативно-розшукових заходів співробітники поліції затримали 22-річного зловмисника – ним виявився непрацюючий місцевий мешканець. У рюкзаку у нього виявили гроші, балаклаву та іграшковий пістолет.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій). Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про вручення чоловіку повідомлення про підозру та обрання йому запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!