Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Патрульні Кривого Рогу виявили нетверезого водія таксі, повідомляє прес-служба УПП

060818 9

П’ятого серпня патрульні зупинили автомобіль «ДЕУ-Сенс» за порушення правил дорожнього руху. В ході спілкування з водієм, поліцейські помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, що могло наразити на небезпеку потенційних пасажирів таксі. Важко уявити до яких наслідків могла привести така зухвала не відповідальність перевізника.
Останньому запропонували в законному порядку пройти медичний огляд на стан алкогольного сп'яніння, від якого водій відмовився в присутності двох свідків.

На водія склали постанову за ч.2 ст.122 - Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху Кодексу України про Адміністративні Правопорушення, а саме пункту правил 19.1 Правил дорожнього руху України: У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості незалежно від ступеня освітлення дороги, а також у тунелях на транспортному засобі, що рухається, повинні бути ввімкнені такі світлові пристрої:
а) на всіх механічних транспортних засобах - фари ближнього (дальнього) світла.

Також на водія складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 130 - Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції Кодексу України про Адміністративні Правопорушення, а саме пункту правил 2.5 Правил дорожнього руху України: Водій повинен на вимогу поліцейського пройти в установленому порядку медичний огляд з метою встановлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції.

Патрульна поліція Кривого Рогу вкотре закликає водіїв бути відповідальними, дисциплінованими, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху та за жодних обставин не сідати за кермо «напідпитку».

Не наражайте на небезпеку себе, пасажирів та інших учасників дорожнього руху!

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – УПП Кривого Рогу

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!