Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

В День Конституции спасателям пришлось выезжать на весьма необычный вызов. Но и в этом случае они с честью разрешили ситуацию – пострадавшая спасена, ей оказана первая медицинская помощь

Около 11.20, 28 июня, на службу 101 поступил звонок с просьбой о помощи. Девушка не могла снять самостоятельно обручальное кольцо с пальца, который распух и доставлял ей сильные физические мучения. По указанному адресу было отправлено отделение спасателей на спецмашине.
Прибыв на место происшествия, спасатели оценили обстановку и приняли экстренные меры. С помощью специальных ножниц для резки металла кольцо было разрезано без нанесения травм девушке.
В этой операции была задействована 1 (одна) спецмашина и 4 (четыре) человека из личного состава Отряда специального назначения.

ОФІЦІЙНО:
28 червня об 11:20 до служби порятунку “101” надійшло прохання про допомогу від жінки, яка не може самостійно зняти обручку з пальця руки по вулиці Гоголя Соборного району міста Дніпро.
За вказаною адресою направлено відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.
По прибуттю рятувальників до місця події, встановлено, що палець на якому знаходилась каблучка вже значно розпухнув.
Тож, фахівцями ДСНС було прийняте рішення спробувати зняти її за допомогою спецобладнання.
Так, використовуючи спеціальні ножиці для розрізання металу, рятувальники розрізали обручку та зняли її з пальця руки жінки.
До робіт залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!