Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Криворізькі патрульні затримали водія, який зник з місця ДТП, мав ознаки сп'яніння та предмети схожі на зброю

25 квітня близько 18-ї години патрульні поліцейські отримали виклик про ДТП без потерпілих. Прибувши на вулицю Вітчизни, інспектори встановили, що 47-річний водій, керуючи автомобілем Toyota Highlander, змінюючи напрямок руху, не впевнився у безпечност маневру та не дотримався безпечної дистанції, і здійснив наїзд на припаркований транспортний засіб Volkswageen Caddy.
Потім здійснив неконтрольований рух вперед та допустив зіткнення з авто Dacia Logan. Водій автомобіля Toyota Highlander покинув місце ДТП та зник у невідомому напрямку.
Охоронці порядку оперативно знайшли цей транспортний засіб. Патрульні під час спілкування з водієм помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, а під час поверхневої перевірки в салоні автівки виявили предмет, схожий на бойову гвинтівку та два магазини з предметами, схожими на набої до неї.
На місце викликано слідчо-оперативну групу Металургійного відділення поліції та складено відповідні адміністративні матеріали за частиною 1 статті 130 та статтею 124.

Підготував до публікації
Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Патрульна поліція Кривого Рогу

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!