Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Минулої ночі рятувальники ліквідували дві пожежі в житлових будинках в Кривому Розі, на одній з яких загинув 61-річний чоловік

100218 7

9 лютого о 21.58 на номер служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному житловому будинку по вулиці Мухіної в Довгинцівському районі Кривого Рогу. За вказаною адресою було направлено одне відділення 26 державної пожежно-рятувальної частини на пожежній автоцистерні, а також пожежну автодрабину 11 державної пожежно-рятувальної частини міста.
Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла в кухні 3-х кімнатної квартири на останньому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку та одразу приступили до її ліквідації.
Ще до прибуття вогнеборців, мешканці сусідніх квартир винесли із палаючої квартири тіло господаря, який, на жаль, вже не подавав признак життя. Працівниками швидкої медичної допомоги було констатовано смерть чоловіка, який найімовірніше отруївся продуктами горіння. Тіло загиблого було направлено на судово-медичну експертизу для встановлення достовірної причини смерті.
Вогонь пожежним вдалося локалізувати о 22:11, а повністю загасити пожежу – о 22:26. Вогнем було пошкоджено газову плиту, кухонні меблі, вікно та кухонний інвентар на площі 3 кв. м.

100218 6

Ще одна пожежа в житловому будинку сталася вже 10 лютого близько другої години ночі. Так, о 02:01 на номер служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу по вулиці Говерлівській в Кривому Розі. За викликом було направлено по одному відділенню 14 та 26 державних пожежно-рятувальних частин міста. Прибувши на місце, рятувальники встановили, що пожежа виникла на даху одноповерхового житлового будинку і одразу приступили до її гасіння. Локалізували полум’я вогнеборці о 02:18, а повністю загасити його пожежним вдалося аж о 03:50. Вогонь майже повністю знищив дах будинку, площа пожежі склала 70 кв.м. На щастя, обійшлося без жертв.

Причини обох пожеж встановлюються правоохоронними органами.
Фахівці державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре закликають громадян сумлінно дотримуватися правил пожежної безпеки в побуті, аби не допустити подібних випадків у власній оселі!

ДСНСУ в Кривому Розі
ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Кримінал, Пригоди в Кривому Розі
сайту Весь Кривий Ріг
Фото - ДСНСУ в Кривому Розі

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!