Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Мотивы преступления устанавливаются. Но шокирует сам факт хладнокровного убийства девушки...

21-летний парень зашел в дом в селе Южное, когда та была дома одна. Ударил ее бутылкой по голове, а когда та потеряла сознание, нанес удар ножом в шею.
Благодаря служебной собаке Грому удалось остановить, что убийца прошел мимо магазина, оборудованного наружным видеонаблюдением к остановке общественного транспорта.
Благодаря записи с камер убийца задержан на следующий день в соседнем селе.
Теперь ему грозит до 15 лет тюрьмы за умышленной убийство.

ОФІЦІЙНО:
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві 11-класниці
21-річного чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПКУ та оголошено про підозру у вбивстві 17-річної дівчини, жительки с. Південне Нікопольського району.
Співробітники карного розшуку встановили, що 16 січня зловмисник прийшов до будинку неповнолітньої, коли вона перебувала дома сама. Чоловік вдарив дівчину пляшкою по голові, а коли вона втратила свідомість, завдав кухонним ножем удар у шию. Ніж та мобільний телефон потерпілої забрав із собою та залишив місце злочину. В подальшому викинув їх у кущі. Наразі тривають слідчі експерименти для встановлення всіх обставин справи та вилучення знаряддя вбивства.
До розкриття злочину залучався кінолог зі службовим собакою Громом. Собака провів поліцейських від будинку вбитої до магазину, облаштованого камерами відеоспостереження, та зупинки. В подальшому в ході опитування свідків та застосуванням інших оперативних заходів місцезнаходження зловмисника було встановлено. Цієї ж доби чоловіка затримали у власному будинку в сусідньому селі.
За даним фактом до ЄРДР внесено відомості за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Нацполиция области

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!