Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

17 января на одной из станций скоростного трамвая в Кривом Роге задержана 40-летняя женщина с поддельным пенсионным удостоверением

180118 6

Задержанная признала, что вклеила свое фото в чужое пенсионное удостоверении с целью бесплатного проезда в общественном транспорте.
Пенсионное удостоверение изъято, криворожанке грозит наказание от штрафа до лишения свободы на срок до 2 лет.

ОФІЦІЙНО:
Національна поліція - Криворізький відділ поліції
КРИВОРОЖАНЦІ ЗА ПІДРОБКУ ПЕНСІЙНОГО ПОСВІДЧЕННЯ ЗАГРОЖУЄ КРИМІНАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
40-річна місцеве мешканка підробила пенсійне посвідчення вклеївши в нього фотокартку для того, щоб безкоштовно їздити у міському транспорті.
17 січня до Металургійного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що жінка щойно намагалася безкоштовно проїхати на трамваї пред’явивши посвідчення з ознаками підробки.
Жінка пояснила правоохоронцям, що вклеїла свою фотокартку у пенсійне посвідчення для безкоштовного проїзду. Наразі воно вилучене, а поліцейськими встановлюються усі обставини справи.
У діях городянка вбачаються ознаки злочину передбаченого ст. 358 КК України (Підроблення документів чи використання підроблених документів). Санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал, Происшествия Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!