Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Напоминаем, недавно в Киеве кавказцы ехали на Мерсдесе по тротуару, и сигналили пешеходам, чтобы те не путались под колесами... Один из пешеходов сделал им замечание, за что был жестоко избит, а когда пытался задержать автомобиль до приезда полиции, был провезен на капоте скрывающейся машины более километра... – За замечание о езде по тротуару кавказцы избили пешехода, и везли его на капоте около 1 км... (фото)

И вот, пока полиция «жует сопли», пострадавший активно ведет свое собственное расследование...
Вопрос только один – кому нужна такая «новая полиция»?
При таком резонансном правонарушении по всем центральным каналам должна идти информация – кто себе такое позволяет, и как строго его наказали...

Yaroslav Yaroslav (пострадавший студент)
Всім доброго дня!
Мене звати Ярослав, я киянин, студент, просто небайдужа людина.
Певно, ви вже чули про мене в новинах.
Повертався ввечері додому і "осмілився" зробити ввічливе зауваженню водію, що сигналив мені на (!) тротуарі. За що згодом потерпів від фізичної розправи і чудом не загинув під колесами того Мерседеса, який, до речі, можна було знайти за декілька годин. На жаль, справа стоїть. Слідство нічого не робить. Зате сторона тих людей, що вчинили замах на вбивство (а саме так з юридичної точки зору варто розцінювати те, що водій свідомо робив зигзаги на дорозі і намагався мене скинути з капота на швидкості більше 100 км/год), вже намагаються втекти від відповідальності, а саме почали фабрикувати справу проти мене. Боюсь, скоро з'являться фейкові свідки та вигадані події.
"Людей", які на мене напали, я знайшов в Фейсбуці та Інстаграмі. Їх імена Геворг П***сян та Левон Д***нов (фото додаю). Знайомств та грошей у них вдосталь, щоб впливати на хід цієї справи, як їм заманеться. Тому не залишається іншого виходу, окрім як звернутись до людей.
Дивіться на них! Може, це не перший їх злочин.
На екранах ми - картинка, але насправді - звичайні живі люди, як і ті, хто поруч з вами.
Тільки вступаючись один за одного ми побудуємо цивілізоване суспільство. Ні в якому разі не маю нічого проти інших національностей, але тільки подумайте, щоб сталось якби українці побили та збили вірмена в Єревані...
Сьогодні я, завтра ви, ваша дитина, дружина чи дівчина.
Прохання максимально поширити цей запис. Не дамо цій справі затихнути!

Леха ЗЛОЙ,
специально для рубрики
Криминал в Украине
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!